vmk remake 11,000 hits/halloween party! logo home play now home Support Twitter roky games youtube Image Map

Apr 30, 2010

OMG!!! I GOT PICKED!!!!

OMG EVERYBODY!!! I GOT HACKED.....NO KIDDING!!! MY SITE GOT PICKED TO BE INTERVIEWED IN THE E & K'S CLUB PENGUIN PODCAST!!! I WAS SITTING IN MY COUSIN'S LIVING ROOM LISTENING TO THE PODCAST AND THEY WERE GOIN TO PICK SOME SITES TO PUT ON THEIR PODCAST AND I WAS ALL SQIZZED IN *I DID MYSELF* AND THE NEXT THING I KNOW THE SAID "The Site We Pick Is.....Rokhopper987cpcheats.blogspot.com" And I Just Started Crying "YES YES YES YAY!!!" I Was SOOOO Happy! THANKS E & K!! I LOVE YOUR CLUB PENGUIN PODCAST!! Click Here To Download The Podcast! AHHH IM STILL SO HAPPY!!!!!!!!!!!!!!

6 comment(s):

6title78 said...

OMG!CONGRATS!!!!!!

Rokhopper987 said...

OMG DUDE YOU DONT KNOW HOW MUCH HAPPY I AM RIGHT NOW!!!! I FEEL LIKE SCREAMING TO THE WORLD "YAYY!!!!!! MY SITE GOT ON E & K'S CLUB PENGUIN PODCAST!!!!" I MEAN I COULDNT DO IT WITHOUT THEM I LOVE THEM *LIKE A BRO AND SIS* AND THEIR PODCAST SO MUCH!!!

Pengwing4 said...

U got hacked and your happy? Huh? I'm a little confused.

6title78 said...

Rokhopper987,you got copied!This is what got copied:"OMG!!! I GOT PICKED!!!!
OMG EVERYBODY!!! I GOT HACKED.....NO KIDDING!!! MY SITE GOT PICKED TO BE INTERVIEWED IN THE E & K'S CLUB PENGUIN PODCAST!!! I WAS SITTING IN MY COUSIN'S"Thats what was copied!!

Pengwing4 said...

Okay... sure.

Rokhopper987 said...

Whats The Link To The Copier?

Post a Comment